We willen een portaalsite worden waar gezinnen vanuit concrete vragen naar aanleiding van een relatiebreuk worden toegeleid naar relevantie informatie, tools, hulp of ondersteuning. We hopen op die manier gezinnen een eerste antwoord te bieden op hun vragen en hen  wegwijs te maken op de sociale kaart, op basis van een concrete situatie waarin ze zich bevinden, en van waaruit ze ook concrete noden hebben. We hebben dus niet de ambitie met onze koffer alle uitdagingen aan te pakken die gezinnen ervaren, maar hopen wel ze het bos door de bomen te laten zien en hen een stukje verder op weg te helpen. 

Daarnaast hopen we ook dat de wegwijs en gesprekskaarten in deze koffer het uitwisselen van ervaringen van en met gezinnen zal faciliteren. 

We beschouwen deze koffer nooit als 'gepakt', maar laten hem graag open staan: voor nieuwe inzichten, tools, organisaties, ... en voor vragen van ouders, kinderen, grootouders, ...  Ongetwijfeld hebben we nog veel materiaal niet opgenomen in de huidige versie, maar we staan open voor suggesties tot aanvullingen en aanpassingen die de kwaliteit van deze website ten goede komen!

Dus, heb je suggesties voor aanvullingen of aanpassingen bij de inhoud van een concrete pagina('s), dan kan je ons die bezorgen door het invullen van dit antwoordformulier. We beschouwen deze koffer immers nooit als 'af' en willen de inhoud laten groeien op basis van jullie feedback, nieuwe inzichten, nieuwe projecten, ...

Voor andere vragen of opmerkingen bij de inhoud van deze website (bv. rond de verwijzing naar materiaal van u of uw organisatie) kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deel dit artikel via